Bevakning

SESEC Security erbjuder ett brett utbud av bevakningstjänster för att säkerställa att du känner dig trygg. Oavsett om du driver en liten eller stor verksamhet, eller om du behöver omfattande eller tillfällig bevakning, har vi en lösning för dig. Våra säkerhetsexperter anpassar tjänsterna efter dina specifika behov och kan erbjuda allt från kontinuerlig bevakning till bevakning vid behov.

Eventsäkerhet

SESEC Security är din partner för evenemangssäkerhet. Vi hjälper dig att utveckla en omfattande säkerhetsplan, genomföra riskanalyser, hantera tillstånd och myndighetskontakter, samt bedöma brandrisker och nödutrymning. Vår beredskap för allvarligare händelser garanterar att ditt evenemang förblir säkert.
Vi kan leverera kompletta säkerhetslösningar eller integrera med befintliga säkerhetsorganisationer, inklusive ordningsvakter, värdar, sjukvårdsberedskap, material och kommunikation.

  • Ordningsvakter och värdar
  • Servicepersonal
  • Säkerhetssamordning
  • Sjukvårdsberedskap
  • Material och kommunikation

Receptions- och servicetjänster

Receptionen och servicepersonalen är företagets ansikte utåt och avgörande för det första och sista intrycket besökare får. Ett professionellt och engagerat bemötande säkerställer att verksamheten fungerar smidigt och säkert.

Vi tillhandahåller serviceutbildade och erfarna ordningsvakter som kontinuerligt arbetar förebyggande med säkerhet, brand, räddning och andra tillbud.

Vi tillhandahåller serviceutbildade och erfarna ordningsvakter som kontinuerligt genomför ett förebyggande arbete med säkerhet, brand, räddning eller annat tillbud.

Säkerhetsbemanning

SESEC Security erbjuder bevakningstjänster med bemanning av ordningsvakter och värdar för alla typer av uppdrag. Vi skapar en trygg och välkomnande miljö för våra kunders anställda, gäster och besökare. Med vår erfarenhet och kompetens erbjuder vi skräddarsydda säkerhetslösningar oavsett hur stort eller litet ditt behov är.

Har du en fråga eller vill boka ett möte?

Fyll i formuläret nedan så svara vi så fort vi kan

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Tjänst
Gå med oss på sesec

Bevakning

Sesec Security erbjuder en rad olika typer av bevakning för att du ska känna dig trygg. Oavsett om du har en mindre eller större verksamhet, behöver mycket eller lite bevakning så har vi något för dig. Vi utgår alltid från dina specifika behov och kan erbjuda allt från tjänster med konstant tillgänglighet till bevakning som vid behov.

Rulla till toppen