Bevakning

Sesec Security erbjuder en rad olika typer av bevakningstjänster för att du ska känna dig trygg. Oavsett om du har en mindre eller större verksamhet, behöver mycket eller lite bevakning så har vi något för dig. Vi utgår alltid från dina specifika behov och kan erbjuda allt från tjänster med konstant tillgänglighet till bevakning som vid behov.

Eventsäkerhet

Vi hjälper dig med att ta fram en säkerhetsplan, riskanalys, tillstånd, myndighetskontakter, brandrisker, nödutrymning och beredskap för allvarligare händelser. Vi kan leverera hela säkerhetslösningar eller delar av redan befintlig organisation såsom ordningsvakter, värdar, servicepersonal, sjukvårdsberedskap, material och kommunikation.

Receptions- och servicetjänster

Receptionen och servicepersonalen är företagets ansikte utåt och är en stor del av intrycket besökaren får av företaget. Det är ofta det första och sista en besökare ser av företaget, så ett professionellt och engagerat bemötande är viktigt för att verksamheten skall fungera smidigt med hög säkerhet. Vi tillhandahåller serviceutbildade och erfarna ordningsvakter som kontinuerligt genomför ett förebyggande arbete med säkerhet, brand, räddning eller annat tillbud.

Säkerhet i publik miljö

Vi tillhandahåller bevakningstjänster med bemanning av ordningsvakter för alla typer av uppdrag. Vi skapar en trygg och välkomnade känsla i publika miljöer för våra kunder, deras anställda, gäster och besökare. För att hantera säkerhet i publik miljö behövs ofta en kombination av olika bevakningstjänster och tekniska lösningar. Med vår erfarenhet och kompetens kan vi erbjuda en anpassad lösning för dig, oavsett hur stort eller litet ditt säkerhetsbehov är.

Trygghetsvärdar

Vi tillhandahåller trygghetsvärdar som hjälper fastighetsägare, kommuner och organisationer att öka tryggheten på skolor, inom bostadsområden, i och utanför butiker, gallerior och i kollektivtrafiken. Deras huvudsakliga uppgift är att ha en synlig närvaro för att öka den upplevda tryggheten.

Har du en fråga eller vill boka ett möte?

Fyll i formuläret nedan så svara vi så fort vi kan

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Tjänst
Gå med oss på sesec

Bevakning

Sesec Security erbjuder en rad olika typer av bevakning för att du ska känna dig trygg. Oavsett om du har en mindre eller större verksamhet, behöver mycket eller lite bevakning så har vi något för dig. Vi utgår alltid från dina specifika behov och kan erbjuda allt från tjänster med konstant tillgänglighet till bevakning som vid behov.

Rulla till toppen