Utbildningar

SESEC är ledande inom säkerhetsutbildningar och erbjuder ett brett spektrum av kurser både för privatpersoner och företagsanställda. Med flera års erfarenhet inom branschen har vi förfinat våra utbildningar för att möta de specifika behoven och kraven inom säkerhetssektorn.

Våra utbildingar

Brandskydd

Denna utbildning för brandskydd lägger stort fokus på det praktiska. Efter genomförd brandskyddsutbildning ska deltagaren ha en grundläggande kunskap om brandförlopp, bli medveten om riskerna vid en brand, samt förstå vikten av en snabb och säker utrymning.

Säkerhetsskydd

Säkerhetsskyddslagen syftar till att skydda Sverige mot spioneri, sabotage, terroristbrott och att säkerhetsskyddsklassificerade uppgifter inte röjs. Kursen bygger på Säkerhetspolisens, Försvarsmaktens och andra myndigheters vägledningar. Undervisningen omfattar föreläsningar, praktiska övningar och fallstudier.

Pågående dödligt våld

En PDV-händelse pågår till dess att gärningsmannen, som ofta är villig att offra sitt eget liv, blir avbruten. Skillnaden mellan att veta vad man ska göra och inte, kan spela stor roll. I denna kurs, som anpassas till din verksamhet, får du lära dig om vad pågående dödligt våld är, hur det kan förebyggas och hur det kan hanteras. 

Hot om våld

Vi erbjuder kurser inom hot och våld i arbetslivet, konflikthantering och självskydd. Dessa kurser kan utöka din förståelse för hur hot- och våldssituationer bör hanteras och minimeras, vilket kan förebygga hot- och våldsincidenter i din arbetsmiljö

Säkerarbetsplats

Butikssäkerhet: I den här kursen får du lära dig vilka rättigheter och skyldigheter som finns i samband med att man ingriper mot brott med den så kallade envarsrätten.

Receptionssäkerhet: Hot och intrångsförsök som kan ske i receptionsmiljö och genom telefon, epost eller brev.

Hotellsäkerhet:  Snyltningsbrott, väskstölder, ordningsstörningar i hotellrum och allmänna utrymmen samt sexhandel. 

Sjukvård

Vi tillhandahåller utbildning med grundläggande kunskaper inom första hjälpen, med hjärt- och lungräddning (HLR) och hjärtstartare (D-HLR), som ger en trygghet för er och era medarbetare. Behöver ni en mer utökad sjukvårdsförmåga anpassar vi och skräddarsyr utbildningsnivån och dess omfattning efter era behov.

Har du en fråga eller vill boka ett möte?

Fyll i formuläret nedan så svara vi så fort vi kan

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Tjänst
Rulla till toppen