Säkerhetsteknik

Vi erbjuder tekniska lösningar från enkla till mer avancerade larmlösningar för företag med höga säkerhetskrav. I vårt val av teknik sätter vi funktion och användarvänlighet främst. Inom larm och passagesystem har Sesec Security samarbete med certifierade leverantörer som garanterar kvalitén.

Inbrottslarm

Sesec Security erbjuder larmsystem både som en färdig lösning för dig som vill ha ett prisvärt larm och för dig som har behov av en anpassad lösning med integrationer mot andra system. Våra larmsystem använder den senaste tekniken för att du ska få den bästa lösningen anpassad efter just dina och ditt företagsbehov.

Kameraövervakning

Vi kan erbjuda allt ifrån perimeterskydd till fjärrstyrda lösningar där vi finns som en digital närvaro. Med våra olika tjänster har du möjlighet att få en heltäckande säkerhetskedja anpassat efter dina behov. Det löser vi genom att integrera kamerastjänsterna med andra system som inbrottslarm, passagekontroll och brandvarnare.

Personlarm

Mobilt personlarm med GPS-positionering för yrkesgrupper med utsatta positioner eller riskfyllda arbeten. Larmet går även att få med ”Man Down” vilket innebär att larmet larmar automatiskt om personen som bär det på sig trillar/faller.

Brand- och driftslarm

Sesec Security erbjuder allt från traditionella brandlarm till de senaste tekniska lösningarna för att hålla koll på produktionsflöden, depånivåer och drift. Vid avvikelser larmas ansvariga personer.

Larmväska

Vår larmväska är ett tillfälligt larmsystem som snabbt monteras upp i era lokaler, byggnadsställning eller på en byggarbetsplats för skydd av område, bodar och containers. Larmväskor innehåller primärt skydd för inbrott men kan även levereras med livekameror och branddetektion.

Radiokommunikationsutrustning

Vi tillhandahåller tjänster som uthyrning, försäljning och service av kommunikationsradio. Våra kommunikationslösningar utformas alltid efter er verksamhet. Vi tar fram en anpassad lösning som är anpassad efter er bransch så att ni kan kommunicera säkert.

Har du en fråga eller vill boka ett möte?

Fyll i formuläret nedan så svara vi så fort vi kan

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Tjänst
Rulla till toppen